ჩემი აზრით, მოსწავლეები პროექტის ფარგლებში გაეცნობიან სხვადასხვა პროდუქტის შენახვის პირობებს,შეისწავლიან მავნე და სასარგებლო პროდუქტებს,გამოიკვლევენ ეტიკეტებს და მასზე დატანილ ინფორმაციებს,შეაფასებენ ლოკალურ გარემოში არსებულ კვების და სავაჭრო ობიექტების შესაბამისობას ჰიგიენურ ნორმებთან .შექმნიან საინფორმაციო ბროშურას,რომელსაც გაუზიარებენ სკოლის მოსწავლეებს,მასწავლებლებს და მოსახლეობას.
იზა, როგორც ყოველთვის არაჩვეულებრივი იდეაა. წარმატებები!
ОтветитьУдалитьმადლობა,მაია!
ОтветитьУдалить